Barcelona tähtmängija loobus Bayerni suurejoonelisest pakkumisest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xavi FC Barcelona särgis.
Xavi FC Barcelona särgis. Foto: SCANPIX

Hispaania ajalehe El Mundo Deportivo teatel soovis Müncheni Bayerni jalgpallimeeskonna peatreener Pep Guardiola tiimi tuua FC Barcelona poolkaitsjat Xavit.

34-aastane Xavi on terve oma profikarjääri veetnud Barcelonas, kuid nüüd soovis tema endine juhendaja Guardiola ta tuua Bayernisse. Seejuures oleks Saksamaa klubi olnud valmis talle maksma senisest umbes poole suuremat palka. Siiski keeldus Xavi sellest pakkumisest kindlalt.

Väidetavalt andis Xavi Bayernile mõista, et ta ei soovi kunagi mängida üheski meeskonnas, kes on mõnes võistlussarjas Barcelona otsene konkurent. Xavit seostati sel suvel USA ja Katari tiimidega, kuid viimaste teadete kohaselt tundis tema vastu huvi isegi Manchester United.

Kuna Guardiolal ei õnnestunud Xavit meeskonda tuua, siis ta pööras oma pilgu Madridi Realis pallinud Xabi Alonso poole, kellest praeguseks ongi juba saanud Bayerni mängumees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles