Hispaania peatreener: andsime endast parima ning võitlesime lõpuni

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Orenga
Juan Orenga Foto: SCANPIX

Hispaania on šokis. Koduse korvpalli MMi suurfavoriit langes konkurentsist juba veerandfinaalis, kui hispaanlased jäid 52:65 alla Prantsusmaale. Meedias nõutakse peatreener Juan Ornega tagasiastumist, kuid 48-aastane mees ise seda teha ei kavatse.

«Ma mõtlen ikka veel ainult mängust. See oli meie jaoks väga raske,» rääkis Ornega pärast valusat kaotust. «Meeskond ja mina andsime endast parima ning võitlesime lõpuni. Ma olen koondise peatreener, sest mind on sellele kohale usaldatud. Eelmisel aastal läks meil hästi, sellel aastal mitte. Viimase aja töö ei tasunud end ära, kuid me võitleme lõpuni ja jätkame töötamist.»

34-aastane mängumees Juan Carlos Navarro arvates ei muutunud Hispaania favoriidikoorma all liiga enesekindlaks. «Tegime täpselt samasuguse ettevalmistuse nagu eelimse mängude eel. Kahjuks tegime mängus liiga palju eksimusi. Ma ei usu, et muutusime liiga enesekindlaks,» selgitas ta.

Tänases korvpalli MMi poolfinaalis lähevad vastamisi USA ja Leedu. Prantsusmaa kohtub homme Serbiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles