Pildid: sõbranna Wozniackiga väljas käinud Williams jättis pidutsemise tõttu kohustused unarusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams ja Caroline Wozniacki.
Serena Williams ja Caroline Wozniacki. Foto: instagram.com

USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel omavahel naiste üksikmängu finaalis mänginud Serena Williams ja Caroline Wozniacki on väljaspool tenniseväljakut konkurentide asemel suured sõbrannad ja käisid pärast Suure Slämmi turniiri koos pidutsemas nii rajult, et Williams ei jõudnud järgmisel päeval erinevate telekanalitele saadetesse.

Williams postitas oma Instagrami kontole pilte õhtust, kui nad Woznicakiga pärast USA lahtiste finaali pidutsemas käisid. Samas klubis pidutsenud pealtnägijate sõnul oli tennisestaaride seltskonnas umbes 30 inimest, kes tellisid šampanjat ja viina ning tantsisid öösel kella kolmeni.

Järgmisel päeval tühistas Williams kolm planeeritud ülesastumist erinevates telekanalites, sest tundis end liiga väsinult. Maailma esireketi esindaja pole juhtunu kohta kommentaare jaganud.

Williams ja Wozniacki said lähedasemateks sõpradeks sel kevadel, kui Wozniacki toonane golfiässast kihlatu Rory McIlroy jättis taanlanna maha pärast seda, kui paar oli laiali saatnud pulmakutsed. Williams võttis seejärel Wozniacki oma tiiva alla ja värsked sõbrannad käisid koos NBA mängul, rannas ning šoppamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles