Venemaa koondis plaanib osaleda kodumaises liigas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa jalgpallikoondise treening.
Venemaa jalgpallikoondise treening. Foto: SCANPIX

Kuigi 2018. aastal Venemaal peetava jalgpalli MM-i vastu on viimasel ajal välja ilmnenud mitmeid protestijaid, tundub, et suurturniir idanaabrite juures siiski aset leiab ning juba on venelased hakanud mõtlema ka sellele, kuidas rahvuskoondist maailmameistrivõistlusteks parimal viisil ette valmistada.

Teatavasti saab võõrustaja finaalturniirile otsepääsme, mis aga omakorda tähendab, et Venemaa peab rahulduma vaid sõprusmängudega ning võib seega ettevalmistusel puudust tunda valikmängudega kaasnevast «võistlusmomendist». Selles tulenevalt küpseb Venemaa jalgpalliiliidu juhi Anatoli Vorobjevi peas mõte, kus venelaste rahvuskoondis osaleks 2017/2018 hooajal koduses kõrgliigas, vahendas Soccernet.ee.

Mäletatavasti langes Venemaa hiljutisel MM-il konkurentsist juba alagrupiturniiril ning sama saatus tabas ka nende U-21 meeskonda läinud nädalal omavanuste EM-il. Seega ongi juhtivad mehed pead kokku pannud ning Vorobjevi sõnul soovitakse MM-ile eelneval aastal koondislased klubidelt «välja liisida», ehk siis hooajaks lepinguga koondisele osta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles