Harting sai treeningul tõsise vigastuse ja peab tegema pika võistluspausi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Harting.
Robert Harting. Foto: Facebook

Kettaheite olümpiavõitja ja maailmameister Robert Harting vigastas end treeningul nii tõsiselt, et peab tegema kuni kuuekuulise võistluspausi.

29-aastane Harting postitas oma Facebooki lehele pildi, kus ta lebab voodis. «Kui maailmalõpp saabub... Nii palju võitlemist ja nüüd siis see... Aga vanaema lohutus on juba kohal!» kirjutas Harting Facebooki postitatud pildi all, kus ta poseerib kommikarbiga.

Kettaheite olümpiavõitja selgitas Saksamaa väljaandele Bild antud intervjuus, et vigastas oma põlve ristatsidemeid. «Olin teisipäeval treenimas ja kukkusin jooksmise ajal. Teadsin koheselt, et vigastasin oma sidemeid ja need läksid katki, aga ütlesin endale siis, et see ei tähenda minu jaoks veel lõppu,» andis Harting mõista, et plaanib vigastusest taastudes tulla tagasi sama tugevana.

Praeguseks on Harting haiglast lahkunud, nelja nädala pärast ootab teda operatsioon ja see tähendab, et sakslase võistluspaus võib venida kuni kuuekuuliseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles