Postimees korvpalli MMil: USA peatreener: mina ei vastuta USA ja Hispaania finaali ärajäämise eest

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA koondise mängujärgne pressikonverents.
USA koondise mängujärgne pressikonverents. Foto: Mariel Gregor

USA korvpallikoondis ei andnud MMi poolfinaalis Leedule mingit sõnaõigust, võttes 96:68 võidu. USA meeskonna peatreener Mike Kryzewski kiitis pärast kohtumist viisakalt vastaseid ja viskas nalja.  

«Leedu oli kõva vastane. Tegime avapoolajal väga palju vigu ja mitmed mängijad jäid kiirelt vigadega hätta, oli vastuoluline kohtumine,» rääkis juhendaja pressikonverentsil. «Klay (16 punkti visanud Klay Thompson-toim.) oli avapoolajal suurim põhjus, miks me juhtisime. «Kaitset kohendades saime teisel poolajal õige hoo üles ja suutsime ka kolmeseid tabada. Ka lauapallid olid tähtsad. Kyrie (18 punkti toonud Kyrie Irving-toim.) säras eredalt, tema aitas meid kolmandal veerandajal minema. Oleme õnnelikud, et finaali jõudsime.»

Kui Kryzewskilt küsiti, mida ta arvab Hispaania kaotusest Prantsusmaale ja sellest, et korvpallisõbrad ei näe oodatud USA ning Hispaania finaali, vastas ta: «Ma pole promootor ja ei vastuta seega selle mängu ärajäämise eest. Õppisin ülikoolis hoopis muul erialal. Aga rahvusvahelises korvpallis ei üllata mind miski, Prantsusmaa on tugev meeskond ja miks nad ei võiks hispaanlasi võita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles