Ivanov on jõudnud Venemaal kahte finaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Toomas Huik / Postimees

Vladimir Ivanov (ATP 512.) mängib edukalt Peterburi lähistel Vsevoložskis, kus on 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril jõudnud finaali.

Neljandana asetatud Ivanov pole kaotanud settigi: ta alistas avaringis Vladimir Koroljovi (Venemaa, 1974.) 6:1, 6:1, 2. ringis Aleksandr Kušakovi (Ukraina, 1000.) 6:0, 7:5, veerandfinaalis Richard Muzajevi (Venemaa, 584.) 6:0, 6:4 ja poolfinaalis Aleksandr Bubliku (1206.) 6:2, 6:0. 17-aastane Bublik, kes äsja jõudis US Openi noorteturniiril 1/8 finaali, oli enne välja lülitanud turniiril esimesena asetatud Marc Gineri (Hispaania, 275), vahendas Eesti Tenniseliidu koduleht.

Samuti on Ivanov finaali jõudnud paarismängus, kus ta koos valgevenelase Andrei Vassilevskiga on esimesena asetatud. Siin on mängud olnud tasavägisemad, kaks viimast kohtumist on Ivanov/Vassilevski võitnud otsustava tie-break geimi järel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles