Tallinnas peetav Ukraina ja Belgia tennisematš on avapäeva järel viigis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Stahhovski
Sergei Stahhovski Foto: SCANPIX

Tondi Tennisekeskuses peeti täna Ukraina ja Belgia vahelise Davise karikasarja Maailma liiga play-off-kohtumise kaks üksikmängu. Avapäeva järel on seis 1:1 viigis.

Esimeses üksikmängus alistas ukrainlane Sergei Stahhovski (ATP 92) belglase Steve Darcisi (ATP 362) neljas setis seisuga 6:7(5), 6:4, 6:2, 6:2 ja viis Ukraina meeskonna kohtumist 1-0 juhtima. Õhtuses teises üksikmängus võitis belglane David Goffin (ATP 46) kindlalt kolmes setis numbritega 7:6(1), 6:3, 6:1 ukrainlast Ilja Martšenkot (ATP 148).

Homsele paarismängule minnakse seega vastu 1:1 viigiseisus. Paarismäng peetakse Tondi Tennisekeskuses homme, laupäeval algusega kell 15.00. Esialgselt on Ukraina duo homses paarismängus Sergei Bubka ja Denis Moltshanov ning Belgia eest astuvad võistlustulle Ruben Bemelmans ning Olivier Rochus.

Mängud algavad:

Reedel, 12.septembril, kell 16.00 (mängitakse 2 üksikmängu)

Laupäeval, 13.septembril, kell 15.00 (mängitakse paarismäng)

Pühapäeval, 14.septembril, kell 13.00 mängitakse vajadusel 2 üksikmängu, sõltuvalt eelmiste päevade tulemusest)

Rahvusvahelise Tennise Föderatsiooni ITFi otsusega pidi Ukraina Tenniseföderatsioon leidma Ukraina vs Belgia Davis Cup kohtumise pidamiseks neutraalse pinna. Ukraina valis selleks kohaks Tondi Tennisekeskuse Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles