Tartu rallil hea sõidu teinud Sander Pärn rõõmustas etapivõitude üle

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn ja James Morgan.
Sander Pärn ja James Morgan. Foto: Timo Anis

Täna sõideti tänavuse Tartu ralli teine võistluspäev. Pärast kaheksat lisakatset ja kiiret võidukihutamist suutsid Sander Pärn ja James Morgan konkurente edestada nii Eesti autoralli meistrivõistluste klassis 2wd kuni 1600 ja samuti Eesti juunioride autoralli meistrivõistluste arvestuses.

Sander Pärn ja James Morgan alustasid teist võistluspäeva hästi. Esimesel ringil võeti omas arvestuses kolm katsevõitu ja nii tõusti ühtlasi ka klassi liidriteks. «Kui meie eilne päev ei olnud väga hea, siis tänane hommik algas hästi ja olime kohe esimesest katsest alates kiired,» lisas Pärn. Järgnevate katsetega suudeti oma liidripositsiooni hoida ja isegi veidi suurendada.

Kokku võitsid Pärn ja Morgan tänasest kaheksast katsest kuus. «Eriti rõõmu teevad kuus katsevõitu, mis annavad Juunioride meistrivõistluste arvestuses kokku kuus lisapunkti. Lisaks võitsime ka täiskasvanute arvestuses nn power stageil klassivõidu ja sellega koos kolm lisapunkti,» rääkis Pärn.  Lõpuks edestasid Pärn ja Morgan teisena lõpetanud vendasid Rohtmetsasid 19,6 sekundiga. Kolmandatena lõpetasid K. Kelement – T. Kasesalu, kes kaotasid omakorda Rohtmetsadele 5,4 sekundiga.

«Meie kiirus oli teisel päeva väga hea ja see teeb rõõmu. Kõik kiired kodused konkurendid olid stardis ja tõestasime taaskord, et meie olema täna kiireimad esirattaveolise meeskond Eestis,» rääkis Pärn. «Teine päev oli peaaegu perfektne. Tegime seda, mida plaanisime ja näitasime oma sisu rallil, kus katsed oli kiired ja keskmised kiirused vägagi suured,» võttis Pärn 2014. aasta Tartu autoralli kokku.

Kui vaadata veel rallile tagasi, siis on ühe meeskonna jaoks vaieldamtult oluline see tõsiasi, et nende võistlusauto oleks läbi terve võidusõidu heas korras. «Vaadates meie mõningate konkurentide rallit, siis oli nii mõnelgi neist autoga erinevaid tehnilisi probleeme. Meie auto pidas ralli vastu perfektselt, nagu ta on seda teinud läbi terve hooaja. Selle eest suured kiidusõnad kogu meie CRC tiimile Indrek Tammverega eesotsas,» lisas Pärn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles