Casillas: fännidel on täielik õigus meid välja vilistada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonna kapten Iker Casillas sõnas pärast Madridi Atleticolt saadud kaotust, et fännidel on õigus tema ja ta meeskonnakaaslased soovi korral välja vilistada.

«Publikule jääb alati viimane sõna ja kui nende meelest on õige vilistada, peame meie sellega leppima ning nende arvamust austama. Saame neile vastata ainult ühel moel – trenni tehes ja jalgpalli mängides,» sõnas Casillas, kes pidi Atletico vastu võrgust välja korjama kaks palli ning kuulma pahameelehüüdeid.

Real on hooaja kolmest esimesest liigamängust kaotanud kaks, mis märgib nende kehvimat hooaja algust viimase üheksa aasta jooksul. Casillas kiitis Atletico eilset esitust, kuid leidis ka Reali mängust positiivseid külgi. «Teine poolaeg oli meile suur hoop, sest enne seda kontrollisime mängu kenasti. Nad üllatasid meid kõigepealt nurgalöögist ja seejärel hiilgas Arda Turan. Tulemus on veidi ebaõiglane, viik oleks ausam olnud. Aga Atletico teab, kuidas vajalik tulemus kätte saada, ja peame neile õnne soovima,» lausus Casillas Reutersi vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles