Raske avarii teinud Tänak peab öö haiglas veetma

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak lõhkus Austraalia ralli eelviimasel katsel auto.
Ott Tänak lõhkus Austraalia ralli eelviimasel katsel auto. Foto: Twitter / James Hunter

Austraalia ralli kolmas päev lõppes Ott Tänakule ja Raigo Mõlderile kahjuks väljasõidu ja katkestamisega ralli eelviimasel katsel. Enne seda näitasid Drive DMACK meeskonna Ford Fiesta R5 autoga sõitvad Tänak ja Mõlder head hoogu ja võitsid WRC 2 arvestuses kõik neli seni sõidetud pühapäevast katset. WRC 2 arvestuses olid nad tõusnud selleks hetkeks viiendale kohale.

Ralli eelviimasel katsel, 5 kilomeetrit peale starti sõitsid Tänak ja Mõlder kahjuks teelt välja ja katkestasid ralli. Sõitjad pääsesid autost välja ja katse peatati, kui kiirabi läks katsele, et Tänak ja Mõlder üle vaadata. Raigo Mõlder pääses vigastusteta, avariis sai löögi auto juhipoolne külg ja Ott Tänakul tuvastati peapõrutus. Hilisema ja põhjalikuma kontrolli järel haiglas otsustati Tänak jätta haiglasse ettevaatuse mõttes ööks jälgimisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles