Eesti sulgpallureid saatis Leedus edu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba
Kristin Kuuba Foto: Eesti sulgpalliliit

Klaipedas toimunud sulgpalli juunioride Euroopa karikaetapil jõudis kõigis kolmes mänguliigis poodiumile Eesti parim noormängija Kristin Kuuba.

Kuuba, kes hiljuti ainsa Eesti sulgpallurina osales noorte olümpiamängudel, sai üksikmängus kolmanda koha. Poolfinaalis kaotas ta tasavägises mängus venelanna Ekaterina Kutile 10:11, 11:9, 9:11, 9:11.

Paarismängus koos Helina Rüüteliga ja segapaarismängus koos Mihkel Laanesega võideti hõbemedal. Mõlemas mänguliigis olid eestlaste vastaseks Venemaa sportlased, kelle paremust tuli tunnistada geimidega 3:1.

Noormeeste üksikmängus kuulus kolmas koht Mihkel Laanesele. Laanes võitis veerandfinaalis Poola esindajat Pawel Smilowskit, kuid poolfinaalis jäi alla maailma juunioride edetabelis 18. kohal olevale austerlasele Wolfgang Gnedtile.

Poolfinaali kohad võideldi välja ka paarismängudes. Nelja parema hulka jõudsid Kati-Kreet Marran – Sale-Liis Teesalu, meeste paarismängus Mihkel Laanes-Mario Saunpere ning Mikk Õunmaa-Heiko Zoober ning segapaarismängus Kati-Kreet Marran-Mario Saunpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles