Bengals ja Hunt kärpisid pistrike tiivad!

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (paremal) kohtumises Indianapolis Coltsi vastu
Margus Hunt (paremal) kohtumises Indianapolis Coltsi vastu Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli liiga NFL teises voorus alistas Margus Hundi koduklubil Cincinnati Bengalsil 24:10 Atlanta Falconsi tänu ülikõvale kaitsele.

4. veerandaeg:

Bengals laseb vastastel kirja saada ühe touchdowni, kuid ei enamat. Bengalsi kaitse on kõva! Hooaja teine võit tuli numbritega 24:10! Sellega läks Bengals juhtima divisjoni kahe võiduga, kõigil teistel on tabelis võit ja kaotus.

3. veerandaeg:

Mäng jätkus, nagu vaja. Kolmanda veerandaja alguses ei lubanud Bengals vastasel 10 vajalikku jardi läbida. Vastuseks söötis Andy Dalton palli Mohamed Sanule, kes jooksis TD! 17:3!

Järgmise rünnakuga lisas Jeremy Hill veel ühe touchdowni - 24:3!

Siis surus Bengalsi kaitse - Hunt oli osaline - vastaste mängujuhi nii nurka, et too tegi valesöödu.

2. veerandaeg:

Bengalsi kaitse töötab - vastane läbis esimesel poolajal vaid 98 jardi - Falconsi oma mitte nii hästi. Kui staarpüüdja on rivist väljas, tuleb liikuda mööda maad. Nii Bengals teebki ning Giovani Bernard jookseb touchdowni - 10:3!

1. veerandaeg:

Mõlema meeskonna kaitse peab, vahetatakse löögiväravaid. Falconsi omale on Hunt näppe vahele saamas, aga ei saanud. Seis 3:3.

Belgalsil leerist tuleb halb uudis - staarmängija, püüdja, A.J. Green saab vigastada ega naase ilmselt mängu.

Enne mängu:

Falcons alistas esimeses voorus lisaajal New Orleans Sainsi 37:34, Bengals sai jagu Baltimore Ravensist 23:16.

Täna kell 20 algavas kohtumises saab otsustavaks, kas Bengalsi kaitse on parem kui Falconsi rünnak. Läinud nädalal roidetrauma tõttu vigastatute nimekirjas olnud Hunt treenis kõikidel päevadel täiega ning temalt oodatakse palju. Hundi ja teiste äärekaitsjate ülesanne on häirida Ryanit võimalikult palju ning võimalusel ta maha murda. Kui see õnnestub jääb Ryani show ja Falconsi punktisadu ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles