Rannajalgpallurid võitsid MM-valikturniiril penaltitega Inglismaad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Inglismaa vahelise lahingu statistika
Eesti ja Inglismaa vahelise lahingu statistika Foto: Ekraanitõmmis

Eesti rannajalgpallikoondis lõpetas Itaalias toimunud MM-valikturniiri võiduga Inglismaa üle ja mängis ennast Euroopas 11. kohale, mis on kõrgeim koht, kuhu rannajalgpallikoondis kunagi jõudnud. Eesti edestab Euroopas selliseid rannajalgpalli tegijaid nagu Prantsusmaad, inglismaad, Kreekat ja Poolat.

Vaatamata eilsele 3:5 kaotusele Türgi koondisele, suutis Eesti meeskond ennast tänaseks Inglismaa mänguks kokku võtta. Mängu normaalaeg lõppes seisuga 1:1 ja Inglismaa suutis vaatamata Eesti survele mängu penaltite peale viia, kus Eesti oli kindlam 2:0. Eesti värava lõi mängus Leo Kuuse ja penaltites tõid võidu Eestile Marko Truusaliu ja Taavi Tammo, vahendab alaliidu kodulehekülg.

Järgmisel aastal Portugalis toimuvale MM-finaalturniirile mängisid ennast Euroopast Venemaa, Itaalia, Šveits ja Hispaania, neile lisandub veel võõrustaja riik Portugal. Kokku osaleb finaalturniiril 16 riiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles