Infonetist jagu saanud Kalju püsib liidrite kannul

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eino Puri ja Kassim Aidara.
Eino Puri ja Kassim Aidara. Foto: Sander Ilvest

Eesti meistriliigas püsib liiderduo Flora ja Levadia kannul Nõmme Kalju, kes alistas laupäeval pinevas mängus 3:1 Tallinna Infoneti. Kohtunik Roomer Tarajev määras selles mängus koguni kolm penaltit ning ebaõnnesõduriks osutus Oleg Valov, kelle löögi Kalju väravavaht Vitali Teleš veerand tundi enne mängu lõppu tõrjus.

«Infonet on osutunud meile ebameeldivaks vastaseks, saime nende vastu sel hooajal 12 punktist ainult viis. Seekord oli vahe selles, et meil õnnestus väravaid lüüa,» rääkis

Prins. «Väga hea oli Tarmo Neemelo 2:1 tabamus avapoolaja lisaminutil, mis andis meile kindlust. Teisel poolajal parandasime ka kaitses oma mängu, suutsime neid kõrgemalt pressida,» kiitis Prins hoolealuseid.

«Meie küll võitsime, aga mitmed olukorrad jäid arusaamatuks,» vastas Prins küsimusele vilepartii kohta. «Aga ma ei taha kohtunikke kritiseerida, see ei vii kuhugi. Eks me teeme enda poolt kõik, et mängupilt oleks ilusam. See mäng midagi tabelis ei muutnud, endiselt võib kõike juhtuda, aga on selge, et Kalju on siin lõpuni minemas!» lausus Prins enesekindlalt.

Tabelijuhina jätkab FC Flora, kes alistas suureskoorilises mängus 6:2 Jõhvi Lokomotiivi. «Võiduga saab rahul olla, mänguga mitte – oleme lasknud Jõhvil endale liiga palju väravaid lüüa,» sõnas pärast neljamängulist võiduta seeriat viimastes voorudes taas hoo üles saanud Flora kaitsja Markus Jürgenson. «Ei ütleks, et meil vahepeal mõõn oli, lihtsalt see liiga ongi nii tasavägine, et kõik võivad üllatada.»

Levadia jääb Florast maha ühe ja Kalju nelja punktiga, Nõmme klubist omakorda kahe punkti kaugusel on Sillamäe, kes sai suurelt 8:1 jagu Tallinna Kalevist. Kübaratriki teinud Sillamäe ründaja Jevgeni Kabajev kasvatas oma selle hooaja väravate arve juba 29 peale. Tabeli teises pooles võttis Narva Trans 2:1 võiduga Tammeka üle tartlastelt revanši eelmise vooru kaotuse eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles