Selver alistas Soome turniiri finaalis Pärnu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel peeti Soomes Kuopios rahvusvaheline võrkpalliturniir, kus osalesid meistriliiga klubid Eestist ja Soomest. Finaalis oli Tallinna Selver üle Pärnu Võrkpalliklubist.

Laupäeval toimunud alagrupimängudes kaotas Pärnu VK meeskond hommikul kohalikule klubile Leka Volley 1:3 (22, -18,-21,-17), võitis seejärel aga Liiga Särkat 4:0 (20,15,17,21). Leka Volley meeskonda siirdus teatavasti TTÜ rünnakuliidriks olnud Mart Tiisaar.

Selver alistas Liiga Riento 4:0 (18,14,20,14) ja mängis 2:2 viiki Pielaveden Sampoga (25,19,-17,-21). Mõlemad eesti klubid võitsid nende tulemustega alagrupis esikoha ja kohtusid seega pühapäeval finaalis. Finaalis mängiti süsteemis kolmest geimist parem ja võitis Selveri meeskond 2:0 (25:16, 33:31).

Pärnu VK meeskonna koosseisust puudusid sel turniiril vigastuste tõttu Kardo Kõresaar ja Timo Tammemaa, debüüdi tegi leedukas Arnas Rumševičius. Selver osales turniiril täiskooseisus, platsil viibisid ka värsked leegionärid: austraallane Lincoln Williams ja itaallane Federico Marretta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles