Käsipallikoondis sai uue peatreeneri

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Suvi.
Rein Suvi. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Eesti meeste käsipalli rahvuskoondis sai täna uue peatreeneri, kui ametisse nimetati Rein Suvi. Senine juhendaja oli 2012. aastal ametisse astunud Jüri Lepp, kelle leping sel suvel läbi sai.

«Otsus sündis kiiresti, kuudepikkust aega kaaluda ei olnud,» naeris Suvi. «Muidugi mõtlesin, et äkki on koondise peatreeneri saapad mulle veel liiga suured, kuid süda ütles, et seda tööd ma ju armastan ja tahan teha,» ütles ta, kinnitades, et kindlust annab ka teadmine, et teise treenerina tuleb appi Jaanus Rätsep.

Esimese asjana soovib Suvi kõigi koondislastega suhelda ja neilt plaanide kohta uurida. «Meeskonnas on ju noormehi, kellega mul on seni olnud väga vähe kokkupuuteid. Tahan nende kõigigi lähemalt tuttavaks saada,» lisas ta.

Suvi juhendas seni Eesti juunioride koondist, kellega osaleti sel suvel ka Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril. Klubitööd tegi ta Põlva Serviti abitreenerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles