Piltuudis: Kolumbia rattakoondise kummalised kostüümid põhjustavad pahameelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolumbia rattatiimi uued vormid.
Kolumbia rattatiimi uued vormid. Foto: www.twitter.com

Sotsiaalmeedias on laineid löömas Kolumbia rattavõistkondade vormid ning kui esmalt põhjustasid suure kriitikatulva naiste kostüümid, siis nüüdseks on ette võetud ka meeskonna riietus.

Kolumbia naiste rattakoondise vormid põhjustasid sotsiaalmeedias ja avalikkuses suure pahameeletormi, sest jätsid mulje, justkui oleksid naised poolalasti - sellise mulje tekitas alakõhtu kattev läbipaistvana tundunud riie. Rahvusvahelise Jalgrattaliidu (UCI) president Brian Cookson kinnitas vormide tõttu tõusnud pahameele järel, et selline riietus ei ole vastuvõetav.

«Teadmiseks kõigile neile, kes on juhtinud meie tähelepanu ühe teatud võistkonna vormidele, et me tegeleme selle probleemiga,» kinnitas Cookson.

Nüüdseks on aga otsustanud oma naistekoondisele toetust näidata Kolumbia mehed, kes avaldasid samuti pildi oma uuest võistlusvormist. Kui kolumbialased ootasid, et see vaigistab kriitikuid, siis pigem vastupidiselt on ka nende vormid teeninud rohkelt kriitikasõnu, sest paljude arvates näeb tobe välja kubemepiirkonna ümber pandud suurem polsterdus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles