Meistriliiga kõige professionaalsemat mängijat ootab sportauto

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peugeot RCZ-R.
Peugeot RCZ-R. Foto: Eesti käsipalliliit

Eeloleval hooajal ei ole Eesti käsipalli meistriliigas mängus mitte üksnes medalid ja karikad, au ja kuulsus, vaid ka kiire sportauto. Nimelt saab Eesti käsipalli meistriliiga professionaalsem mängija Peugeot´ ametlikult esindajalt Auto Forte Tallinn OÜlt nädalase sportauto Peugeot RCZ-R kasutusõiguse.

Auto Forte OÜ juhatuse esimees Raido Toonekurg sõnas, et professionaalsus ei tähenda automaatselt parimat mängijat ega seda pallurit, kes kõige enam väravaid viskab. «Kõige lihtsamalt öeldes on professionaalsus see, kui mängijad annavad endast parima ja pingutavad isegi juhul, kui alati võita ei õnnestu,» sõnas Toonekurg.

Professionaalsema mängija valivad hooaja lõpus meistriliiga klubide esindajad ja ajakirjanikud.

Varem on Auto Forte andnud kiire auto kasutada U20 koondise pallurile Robert Lõppile, kes valiti Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri järel oma meeskonna professionaalsemaks mängijaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles