Arsenali peatreener nimetas Meistrite liiga favoriidid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali peatreener Arsene Wenger.
Arsenali peatreener Arsene Wenger. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskonna peatreener Arsene Wenger rääkis enne homme algavat Meistrite liiga alagrupiturniiri, et tema arvates tulevad selle hooaja suurimad favoriidid Saksamaalt ja Hispaaniast, vahendas Soccernet.ee.

«Meistrite liiga suurimad favoriidid on endiselt Saksamaa ja Hispaania meeskonnad. Vaadake näiteks, mitu korda Müncheni Bayern finaali on jõudnud,» viitas Wenger faktile, et Bayern oli enne viimast hooaega jõudnud kolmel korral neljast finaali ja 2013. aastal meistrikarika pea kohale tõstnud.

«Dortmund osaleb Meistrite liigas pidevalt ning ka Hispaanias on kaks suurt klubi - Real ja Barcelona, kes on samuti selle hooaja ühed soosikud,» lõpetas Wenger.

Arsenal loositi sel hooajal D-alagruppi, kuhu kuuluvad lisaks londonlastele juba mainitud Dortmund, türklaste Galatasaray ja belglaste Anderlecht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles