Video: Gareth Bale langes vihaste Reali fännide ohvriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi on kodust liigahooaega alustanud kahvatult ja sellega pole üleliia rahul meeskonna fännid. Nii langes pahaste Madridi klubi toetajate ohvriks Walesi koondislane Gareth Bale, kelle autot taheti treeningult ära sõites jalaga lüüa.

Bale lahkus esmaspäevaselt treeningult oma sportautoga ning kuna ta keeldus fännidele autogramme jagamast, üritasid nad tema masinat jalaga lüüa. Lisaks karjusid Reali toetajad roppusi Raphael Varane'ile ja sel suvel meeskonda ostetud Toni Kroosile.

Nädalavahetusel peetud liigamängus linnarivaali Atletico vastu sai fännide pahameelt tunda ka Reali kapten Iker Casillas, kui pealtvaatajad süüdistasid teda 1:2 kaotuses ning saatsid kogenud väravavahi staadionilt ära vilekoori saatel.

Kui koduses liigas on Realil kolmest mängust kirjas vaid üks võit ja kaks kaotust, siis täna asuvad nad end tõestama Meistrite liigas, kus nende avavooru vastaseks on Baseli meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles