TOP10: MMi parimate esituste tabeli kõrgemad kohad läksid võimsatele pealtpanekutele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Faried.
Kenneth Faried. Foto: SCANPIX

Möödunud pühapäeval lõppes Hispaanias korvpalli MM, mille võitis USA. Rahvusvaheline korvpalliliit (FIBA) on aga terve turniiri peale välja valinud parimad esitused ning moodustanud neist top10 tabeli.

Edetabeli madalamatete kohtadele mahuvad Mehhiko mängumehe Roman Martinezi ülikauge vise, Prantsusmaa tiimi suurepärane söödumäng, turniiri võitjaks tulnud ameeriklase Kenneth Fariedi pealtpanek Leedu vastu, prantslase Rudy Gobert'i ilusad sooritused Hispaania vastu, hispaanlaste Sergio Rodrigueze ja Rudy Fernandezi imeline koostöö, türklase Emir Preldzici võiduvise Austraalia vastu ning USA mängumehe James Hardeni võimas pealtpanek.

Parimate soorituste esikolmiku moodustasid vägevad pealtpanekud, mille autoriteks olid Filipiinide mängumees Gabe Norwood, serblane Nikola Kalinic ning ainukese mängijana kahe sooritusega tabelisse pääsenud Kenneth Faried.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles