Soome väljaanne: Ferrari on leidnud Räikkönenile asendaja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Soome väljaanne Iltalehti avaldas täna loo sellest, et soomlasest vormel-1 sarja sõitja Kimi Räikkönen võib uuest hooajast Ferrari meeskonnast kinga saada, sest väidetavalt on kuulus Itaalia tiim enda ridadesse värbamas Jules Bianchit.

25-aastane Bianchi sõidab hetkel Marussia meeskonnas, kuid ühines F1-sarjaga 2011. aastal just Ferrari tiimi proovisõitjana. Marussia meeskonnaga ühines prantslane 2013. aastal, ent Iltalehti andmetel võib see järgmisest hooajast muutuda.

Nimelt on sel hooajal rohkelt spekuleeritud, kas alla ootuste sõitnud Räikkönenile jagub järgmiseks hooajaks Ferraris kohta. Kuigi soomlase leping peaks Ferrariga kestma veel ühe aasta, on Räikköneni tänavuse hooaja tulemused jäänud kesiseks ja nii ongi Iltalehti andmetel järgmisel hooajal Ferrariga liitumas just Bianchi.

«Mulle väga meeldiks olla kursis sellega, mis parajasti toimub, aga kahjuks pole miski kindel. Mul pole aimugi, kus ma järgmisel hooajal sõidan,» tunnistas Bianchi ise.

Ferrari meeskond pole Räikköneni väljavahetamist kinnitanud ning Iltalehti teise uudise järgi võib soomlase tiimikaaslaseks saada hoopis valitsev maailmameister Sebastian Vettel, sest ühe Itaalia autospordi portaali väitel tahavad Ferrari ja Red Bull teha vahetust, mille järgi liituks Vettel Itaalia meeskonnaga ja Ferrari sõitja Fernando Alonso saadetaks Red Bulli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles