Pareiko: selle treeneri käe all mul mänguaega loota ei ole

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: SCANPIX

Venemaa esiliigas palliva Nižni Novgorodi Volga jalgpalliklubi hingekirja kuuluval Sergei Pareikol (pildil) pole koduklubis endiselt lootust mänguaega saada. Pareiko sõnul on praegune olukord selline, et tiimi juhendaja Andrei Talalaev süüdistab teda ja veel mõnda mängumeest meeskonna halvas sisekliimas ning seega pole tal ka lootust platsile pääseda.

«Paistab, et selle treeneri käe all mul mänguaega loota ei ole. Pärast koondisemänge klubi juurde tagasi tulemist on niimoodi mulle selgeks tehtud,» rääkis Pareiko. «Mulle öeldi, et need mängijad, kes treenivad meeskonnast eraldi, on süüdi tiimi halvas sisekliimas. Seega ei taheta meid teistega kokku lubada ja treener näeb meid süüdlastena.»

Klubi juhtkond soovis augusti lõpus mängijate palku alandada ja pärast seda hakkasid kümme meest põhimeeskonnast eraldi treenima. Praeguseks on olukord veidi muutunud. «Osa võeti põhitiimi juurde tagasi. Eraldi oleme nüüd viiekesi treenima jäänud,» avaldas Pareiko. «Praegu ei näe ma põhjust, miks peaks juhtkonnaga uuesti palga teemal rääkima, kuna praeguse treeneri jätkamise korral on minu mänguaeg ikka null.»

Praegu harjutab väravavaht eelkõige oktoobrikuiseid koondise EM-valikmänge silmas pidades ja loodab, et ehk õnnestub talvise üleminekuakna jooksul praegusele olukorrale mingi lahendus leida. «Praegu ongi suur küsimus, et mis saab edasi. Olukord on absurdne, kuid usun sellesse, et mingi lahendus tuleb. Minu mõtted on nüüd suunatud oktoobris toimuvatele koondisemängudele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles