Klavani koduklubi mängus jäi penalti andmata katkise varustuse tõttu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaclav Kadlec (paremal) ja Abdul Rahman Baba.
Vaclav Kadlec (paremal) ja Abdul Rahman Baba. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg teenis nädalavahetusel peetud mängus Saksamaa kõrgliigas 1:0 võidu Frankfurdi Eintrachti meeskonna üle. Nüüdseks on aga selgunud, et matš võetakse uurimise alla, sest mängu ajal jäeti penalti määramata seetõttu, et kohtunikud ei saanud katkise kõrvaklapikomplekti tõttu üksteisega suhelda.

Kodus mänginud Frankfurdi meeskonna poolkaitsja Vaclav Kadlec tõmmati kohtumises Ausgburgi vastu reeglitevastaselt maha, kuid see jäi märkamata nii mängu peakohtunik Manuel Grafel kui ka vastutaval joonekohtunikul. Küll märkas aga olukorda matši neljas kohtunik, ent tema sõnum ei jõudnud Grafeni, sest tema kõrvaklapikomplekt oli katki.

Saksamaa kõrgliiga kohtunike juhatuse liige Hellmut Krug kinnitas, et seda harukordset juhtumit asutakse arutama. «Arutame seda kohtunikega, sest sellist asja pole meil varem juhtunud. See on mõeldamatu, kui peakohtunik ja joonekohtunik ei näe midagi, aga neljas kohtunik näeb ega saa teistega suhelda,» vahendas Krugi sõnu Mirrori väljaanne.

Frankfurdi meeskonna peatreeneri Thomas Schaafi sõnul vabandas kohtunik pärast mängu tema ees ja kinnitas, et kõnealune olukord vääris penaltit.

Augsburgi 1:0 võiduga lõppenud mängus tegi kaasa ka Klavan, kes kuulus meeskonna koosseisu kogu kohtumise. Augsburg on saanud kolmest mängust kirja ühe võidu ja kaks kaotust, Frankfurdi meeskonnal on kirjas üks võit, üks viik ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles