Valitsev meister Tartu Bigbank avab hooaja meistrite kohtumisega

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri (punases) ja Tartu Bigbanki vaheline finaalseeria kohtumine.
Tallinna Selveri (punases) ja Tartu Bigbanki vaheline finaalseeria kohtumine. Foto: Toomas Tatar

Valitsev Eesti võrkpallimeister Tartu Bigbank peab 19. septembril kell 19:00 Tartu Ülikooli spordihoones meistrite lahingu, kui kohtub valitseva Soome meistri VaLePa meeskonnaga.

Tartu ja VaLePa kohtumise eesmärk on tutvustada tartlaste täiendatud koosseisu ning seada algavaks hoojaks sihid, milleks on konkurentsivõimeline osalemine eurosarjas, Eesti meistritiitli kaitsmine ning osalemine nii Balti liiga kui ka Eesti karikavõistluste finaalides.

«See aasta on Tartu jaoks üle pika aja euroaasta ja see tekitab iseenesest juba põnevust,» ütles BIGBANK Tartu võrkpalliklubi esindaja Hendrik Rikand. «Usun, et ukse ees olevast hooajast on tulemas tõeline maiuspala nii fännidele kui toetajatele, sest koduses liigaski on võistkonnad väga korralikult komplekteeritud.»

Kaks aastat Tartu võrkpalliklubi nimisponsorina tegutsenud Bigbank jätkab klubi toetamist ka sel hooajal ning lisab omalt poolt veel 30 000 euro suuruse toetuse Eurosarjas osalemise jaoks. 

«Eelmine hooaeg läks Tartu võistkonnal väga hästi ning meie jäime nende saavutustega väga rahule, seepärast otsustasimegi sel hooajal toetada ka nende osalemist Euroliigas,» rääkis Bigbanki juhatuse esimees Kaido Saar. «Me näeme võistkonnal suurt potentsiaali ja tahame läbi selle lisatoetuse anda oma panuse ka Eesti võrkpalli üldisesse arengusse.»

Tartuga liitusid tänavu mitmed uued mängijad nagu Georgi Topalov Bulgaariast, Denis Sintov Moldovast ning noor ja andekas Robert Viiber Rakverest. Need kolm meest annavad olulise täienduse juba eelmisel hooajal platsil käinud meestele ning lisaks otsitakse veel ühte täiendust piiri tagant. Lisaks klubiga liitunud uutele mängumeestele on platsil eelmisest hooajast tuttavad Rait Rikberg, Robert Täht, Kristo Kollo, Taavi Nõmmistu, Henri Treial, Kevin Soo ja kapten Argo Meresaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles