Võrkpalli MMi on tribüünidelt jälginud rekordilised 508 012 inimest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpalli MM Poolas.
Võrkpalli MM Poolas. Foto: www.fivb.org

Tänavused maailmameistrivõistlused on kinnitanud Poola võrkpallipubliku head mainet. Ainuüksi finaalturniiri esimese ringi mängud meelitasid kohale rohkem publikut kui eelmine MM Itaalias kokku. Tänaseks on võistlusi kohapeal jälginud üle poole miljoni (täpsemalt 508 012) fänni, sellega on loomulikult ületatud kõik senised rekordid võrkpalli MMidel, vahendab volley.ee.

Neli aastat tagasi Itaalias peetud MM-finaalturniir tõi tribüünidele 339 324 inimest ja 2006. aasta turniir Jaapanis 104 mänguga kokku 298 352 fänni. MMil on pidada veel 11 mängu, mis meelitab korraldajate lootuses kohale täiendavalt 125 400 pealtvaatajat.

Täna õhtul algavad MMil mängud kolmandas ringis, konkurentsis on veel kuus meeskonda. Esimeses grupis lähevad võõrustajad Lodžis vastamisi Brasiiliaga, nendega konkureerib poolfinaali pääsu eest ka Venemaa. Teises grupis mängivad esmakordselt nii kaugele jõudnud Iraan, Prantsusmaa ja Saksamaa. Viimased kaks on vastamisi täna õhtul Katowices.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles