Levadia võttis Sillamäelt revanši

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Kruglov (paremal) ja Aleksandr Dmitrijev.
Dmitri Kruglov (paremal) ja Aleksandr Dmitrijev. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Jalgpalli Eesti meistriliiga 29. voorus alistas Tallinna Levadia võõrsil tasavägises kohtumises 1:0 Sillamäe Kalevi. Mängu ainsa värava lõi avapoolaja lõpus Dmitri Kruglov.

«Oli väga tasavägine mäng, palju võitlust. Vaevalt et meie poolt keegi mängupildiga rahule jääb, aga kolme punktiga kindlasti,» sõnas Kruglov pärast kohtumist. «Teisel poolajal hakkasime liialt rabistama, oleme nii kogenud meeskond küll, et peaksime suutma rahulikumalt mängida. Õnneks tuli võit ja oleme endiselt meistritiitli konkurentsis.»

Mängu teine pöördepunkt Kruglovi värava kõrval saabus 72. minutil, kui Levadia väravavaht Roman Smiško tõrjus meistriliiga selle hooaja suurima väravaküti Jevgeni Kabajevi penalti. «Nemad lõid ühe oma võimaluse ära, meie jätsime löömata. Nii lihtne oligi,» nentis Sillamäe kaitsja Andrei Sidorenkov. «Võime küll muidu mängupildiga isegi rahule jääda ning meeskonnas valitseb väga hea sisekliima, aga kui ise ei löö, on raske. Samas ei ole me veel medaliheitluses alla andnud,» sõnas Sidorenkov.

Tabelijuhina jätkab FC Flora, kes saavutas Paide üle võõrsil võidu suisa viimasel sekundil – neljandal lisaminutil lõi 2:1 võiduvärava Sander Post. Floral on tabelis 67 ja Levadial 66 punkti, tabeli punast laternat Jõhvi Lokomotiivi 9:0 nahutanud Nõmme Kalju jätkab 63 punktiga kolmandal kohal. Sillamäel on 58 punkti. Tallinna Infonet viigistas 1:1 Tartu Tammekaga, Narva Trans oli 3:0 parem Tallinna Kalevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles