Suur võit Reali legendi olukorrale leevendust ei pakkunud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Tänavuse hooaja alguses ei ole Madridi Reali jalgpallimeeskonna fännid olnud rahul oma tiimi esiväravavahi Iker Casillasega. Fännide vilet sai Casillas kuulda ka eile, kui Meistrite liiga avamängus alistati 5:1 Basel.

Casillas sattus viimati fännide pahameele alla, kui Hispaania liigas jäi Reali 1:2 alla Madridi Atleticole. Fännide arvates oleks pidanud klubi legend tunduvalt paremini tegutsema olukorras, kus Atletico asus kohtumist 1:0 juhtima. Nii võis eile mitmest fännisektorist kuulda iga Casillase pallipuute peale fännide vilet. Samas olid väravavahil tribüünidel olemas ka kindlad toetajad, kes aplodeerisid Casillase mängu peale, kirjutab Euosport.

Eilses kohtumises ei olnud Casillasel Baseli ainsa tabamuse vastu midagi teha, kuid see-eest tegi ta kohtumise lõpus ühe suurepärase tõrje, kui ta peatas Derlis Gonzaleze löögi. Seejärel sai ta tunda juba suuremat fännide toetust. Paljude arvates peaks Reali väravasuul seisma hoopis suvel meeskonnaga liitunud Keylor Navas.

Reali peatreener Carlo Ancelotti võtab praegust olukorda aga rahulikult. «Peame olema positiivsed,» teatas ta ning lisas, et tema paneb tähele vaid fännide positiivseid hüüdeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles