Guardiola: ManU ei jaksa Bayerni mängijaid osta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kulutas sel suvel uute mängijate ostmise peale ligi 200 miljonit eurot, kuid siiski ei saanud nad kätte kõiki soovitud mängijaid. Eile teatas Müncheni Bayerni juhendaja Pep Guardiola, et inglastel ei olnud piisavalt raha tema hoolealuste endale meelitamiseks.

ManU soovis suvel palgata nii Thomas Müllerit, Arjen Robbenit kui ka Bastian Schweinsteigerit, kuid Guardiola sõnul ei soovi nimetatud mehed nagunii Inglismaal mängida.

«Neil (Manchester Unitedil) ei olnud nende meeste ostmiseks piisavalt raha,» teatas Guardiola eilsel pressikonverentsil. «Nad kulutasid lõpuks palju raha. See on lihtsalt osa jalgpallist.»

«Kõik maailma klubid tahavad teiste meeskondade mängijaid. Kõik sõltub lõpuks mängijast. Kui jalgpallur tahab kusagil mujal mängida, siis ta mängib. Kui ta tahab aga paigale jääda, siis ta ka jääb.»

Guardiola sõnul tasub aga kõikidel suurklubidel õppida ManU eelmise hooaja ebaõnnestumisest. «See on kõikidele suurklubidele õpetuseks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles