Kindla kaotuse saanud Arsenal pääses Dortmundi käest isegi kergelt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia mängijad rõõmustamas Londoni Arsenali alistamise üle.
Dortmundi Borussia mängijad rõõmustamas Londoni Arsenali alistamise üle. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi jaoks algas tänavune Meistrite liiga põhiturniir nukralt, kui võõrsil jäädi Dortmundi Borussiale kindlalt alla. Kui Dortmund võitis kohtumise lõpuks 2:0, siis nende ülekaal oleks võinud olla veelgi suurem.

«Oleksime võinud kohtumise võita vabalt ka 3:0 või 4:0,» tõdes Dortmundi poolkaitsja Sebastian Kehl uefa.com’ile intervjuud andes. «Tulemus ei üllata mind. Teame, et võime väga hästi mängida. Arsenal ei saanudki mängu sisse. Väärisime kindlalt seda võitu.»

«Minu meeskonna poolt oli väga hea esitus. Tahstime vastaseid suruda ja saime sellega ideaalselt hakkama. Tegime Meistrite liigale suurepärase alguse,» lisas Dortmundi peatreener Jürgen Klopp.

«See oli meie jaoks raske õhtu, kuid õnnitleme Dortmundi, kuna nad olid parem meeskond. Nad olid keskväljal väga tugevad, meist tunduvalt tugevamad. Me ei olnud meeskonnana nende tasemel,» tõdes Arsenali juhendaja Arsene Wenger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles