Venemaa jalgpallitäht astus kaaskodanike kaitseks välja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburi Zeniti ründestaar Andrei Aršavin.
Peterburi Zeniti ründestaar Andrei Aršavin. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallitäht Andrei Aršavin asus oma naabrite kaitseks välja, kui selgus, et tema kodukoha kõrval asuv Nikitinskaja piirkonna elumajad on ehitatud ilma vajaliku ehitusloata.

Antud majades elab kokku umbes 250 inimest ning vastavalt kohtu otsusele kuuluvad need nüüd lammutamisele, kirjutab The Moscow Times.

«Arvestades, et taskukohaseid ja mugavaid eluasemeid on niigi puudu, siis oleks lammutamisele kindlasti alternatiiviks hoonete legaliseerimine,» teatas Aršavin Peterburi kubernerile Georgi Poltavtšenkole saadetud kirjas.

Sealsete elanike sõnul täidavad nende elamud kõik vajalikud nõuded ja lisaks on kõik inimesed juba oma korterite eest maksnud. Siiski ei paista olukord sealsete elanike jaoks roosiline, kuna Peterburi asekuberner Marat Oganesjan teatas, et elanikud peaksid arendajate käest oma raha tagasi nõudma, kuna majad on püsti pandud ebaseaduslikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles