Korvpallihooaeg läheneb: Kalev/Cramo, Rock ja Tarvas osalevad turniiril Rakveres

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere korvpalliklubi Tarvas peatreener Andres Sõber jagab meeskonnale õpetussõnu.
Rakvere korvpalliklubi Tarvas peatreener Andres Sõber jagab meeskonnale õpetussõnu. Foto: Meelis Meilbaum

Nädalavahetusel Rakveres toimuval korvpalliturniiril OlyBet Cup võtavad omavahel mõõtu korvpalli eelmise hooaja esikolmik BC Kalev/Cramo, Tartu Ülikool/Rock ja BC Rakvere Tarvas, et välja selgitada, milline on rivaalide jõuvahekord enne uue hooaja algust.

OlyBet Cup toimub 19.-20. septembril Kastani Arenal Rakveres, kus fännide ette astuvad Eesti tugevamate meeskondade uuenenud koosseisud ning ees ootab Gert Kullamäe, Alar Varraku ja Andres Sõbra esimene põnev hooajaeelne heitlus. Kaartide segamiseks on turniirile kutsutud konkurentsi pakkuma tugev Soome klubi KTP-Basket.

Turniiri korraldaja Madis Šumanovi sõnul ei ole peaauhinnaks pelgalt võidurõõm ja karikas vaid ka unikaalne võimalus luurata enne Eesti meistriliiga algust põhiliste vastaste ettevalmistust.

«Tuleval nädalavahetusel tasub kõikidel korvpallifännidel seada sammud kindlasti Kastani Arenale, et elada kaasa eelmise hooaja meistriliiga esikolmiku esimesele suuremale mõõduvõtule uutes koosseisudes. Kõik turniiril osalejad on meeskondi täiendanud ning kindlasti on fännidel huvitav näha, kuidas treenerite poolt tehtud muudatused platsil välja paistavad,»rääkis Šumanov.

OlyBet Cupi ajakava:

19. september:

18:00 Rakvere Tarvas vs Tartu Ülikool/Rock

20:00 KTP-Basket (Soome) vs BC Kalev/Cramo

20. september:

12:00 III-IV koha mäng

14:00 FINAAL

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles