Pärnusse saabus testimisele uus leegionär

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aloysius Marvin Henry USAs ülikooli eest mängimas.
Aloysius Marvin Henry USAs ülikooli eest mängimas. Foto: uncgspartans.com

KK Pärnu korvpallimeeskonna komplekteerimine on jõudnud lõpule. Eile jõudis suvepealinna Aloysius Marvin Henry, kes küll hetkel veel testimisel on, kuid käed loodetakse lüüa lähipäevil.

«Lepingule veel allkirju alla ei ole pandud, vaatame hetkel, kas ta vastab meie ootustele, loodetavasti on ta meie esindusmeeskonnale uuel hooajal abiks,» kommenteeris klubi vedaja Mait Käbin klubi kodulehe vahendusel.

«Siin on küll jahe, kuid Eesti meenutab mulle siiski mu oma kodulinna, seal on samuti roheline ja loodus on kena,» olid mehe esmamuljed. 206 cm pikkune ja 25-aastane Henry teadis, et Eesti talved on külmad: «Jah, võtsin mõned jakid kaasa, kuna tean, et siin läheb veel külmemaks, kui hetkel ilm on. Olen avatud igale uuele väljakutsele, usun, et kõik läheb hästi.»

«Tean teda juba kolm aastat. Tahtsin teda Euroopasse tuua, kuid erinevate probleemide (elamisluba, viisa) pärast jäi see asi katki. Kuna ta ei ole paar aastat professionaalses meeskonnas mänginud, siis saime hinna meie võimalustele vastavaks. Muidugi risk oli, kuna ta ei ole pikalt suures korvpallis kaasa teinud. Ta on roostes ja mitte nii heas mänguvormis -pidin oma sisetunnet usaldama. Usun, et temast on meile sellel hooajal suur abi,» rääkis peatreener Heiko Rannula.

«Meie kõige suuremad murekohad ongi lauapallid ning ta on tugev kaitsemängija, asjaajamine meest Eestisse saada võttis kuu aega, ma loodan, et ta vastab meie ootustele,» lisas Rannula.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles