Premier League uued reeglid valmistavad ManU-le muret

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson Foto: Reuters / Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Alex Ferguson seisab uue hooaja eel dilemma ees, kas kaasata vigastusega heitlevad Owen Hargreaves ning Anderson meeskonna koosseisu.

Premier League uute reeglite kohaselt peavad kõik klubid nimetama 25 pallurit, keda nad võivad algava hooaja esimesel poolel kasutada, kirjutab PA Sport.

Iga meeskond peab nimetama 25 pallurit, kellest vähemalt kaheksa peavad olema veetnud enne 21-aastaseks saamist klubis kolm hooaega. Alla 21-aastased mängijad siinkohal arvesse ei lähe.

Nimekiri tuleb igal klubil avaldada enne suvise üleminekuakna lõppu ning uuendusi saab teha koosseisu jaanuaris.

Kuna Unitedi mängijatest on viimasel ajal vigastustega olnud hädas Hargreaves ning Anderson, siis Fergusonil on küllaldaselt peamurdmist, kas mehed kaasata koosseisu või mitte.

«See tekitab mulle probleeme, kuid ma pean lihtsalt võimalikult kaua ootama,» sõnas Ferguson. «Mingil hetkel tuleb otsus langetada ning kõik sõltub sellest, kui kiiresti nad võivad naasta. Suurem osa koosseisut on mul peas kokku pandud, kuid paari mehe kohta tuleb veel otsus teha.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles