Pahameeletormi põhjustanud Kolumbia rattanaiskond müüb kummalised kostüümid maha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IDRD-Bogotá Humana-San Mateo-Solgari tiimi vormid.
IDRD-Bogotá Humana-San Mateo-Solgari tiimi vormid. Foto: twitter.com

Kolumbia rattatiim IDRD-Bogotá Humana-San Mateo-Solgari otsustas, et nad müüvad viimastel päevadel rohkelt avalikku pahameelt põhjustanud naisratturite kostüümid maha.

Sel nädalal vallutasid spordimaailma pildid Kolumbia naisratturitest, kelle uus võistlusvorm jättis mulje, justkui oleksid nad poolalasti. Tegelikkuses naised loomulikult polnud poolalasti, aga sellise efekti tekitas kostüümi keskosa, mis oli ihuvärvi. Rattamaailm reageeris kummalistele kostüümidele suure pahameelega ja Rahvusvahelise Jalgrattaliidu president Brian Cookson teatas oma Twitteri lehel, et sellised vormid on «vastuvõetamatud».

Nüüdseks ongi IDRD-Bogotá Humana-San Mateo-Solgari meeskonna treener Jorge Tenjo andnud teada, et vastuolulised vormid müüakse maha. «Ütlesin tüdrukutele korduvalt, et nad peavad oma võimetesse uskuma ja olema tugevad, sest juhtunu oli manipulatsioon rõveda inimese poolt, kes selle pildi tegi ja seda levitas,» vahendas Tenjo sõnu Saksamaa väljaanne Bild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles