Zidane sattus Hispaanias uurimise alla

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane. Foto: SCANPIX

Hispaanias on sattunud uurimise alla endine jalgpalli superstaar Zinedine Zidane, keda süüdistatakse ilma treenerilitsentsita juhendamises.

Aastatel 2001-2006 Madridi Reali jalgpalliklubis mänginud Zidane on hetkel Realis kirjas B-meeskonna abitreenerina, kuigi kuulujuttude kohaselt tegutseb ta tegelikult siiski «Castilla» nime all tuntud tiimi peatreenerina. See ei ole aga meeltmööda Hispaania jalgpallitreenerite liidule, kes esitas Zidane'i peale kaebuse, sest kuulsal prantslasel pole peatreenerina tegutsemiseks piisavalt kvalifikatsiooni ega vajalikku litsentsi.

Hispaania jalgpallitreenerite liit esitas oma süüdistuse tõestamiseks nii kirjalikke dokumente kui videomaterjali. Kui Zidane mõistetakse reegliterikkumises süüdi, võib teda oodata nelja- kuni 16-mänguline või ühe- kuni kuuekuuline juhendamiskeeld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles