Galerii: Rock alistas võimsa teise poolaja toel Rakvere Tarva

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakveres alanud korvpalliturniiril läksid täna vastamisi kohalik Rakvere Tarvas ja Tartu Rock. Avapoolaeg lõppes 34:34 viigiseisul, kuid teisel pani Rock oma võimsuse kindlalt maksma ning võitis 79:52.

Viimase veerandaja võitis Rock koguni 28:6. Homses finaalis minnakse vastamisi kas Kalev/Cramo võ Kotka TPga, kelle omavaheline mäng algab täna kell 20.

Sel nädalavahetusel Rakveres toimuval OlyBet Cupi nimelisel turniiril võtavad omavahel mõõtu korvpalli eelmise hooaja esikolmik BC Kalev/Cramo, Tartu Ülikool/Rock ja BC Rakvere Tarvas, et välja selgitada, milline on rivaalide jõuvahekord enne uue hooaja algust.

Turniir toimub 19.-20. septembril Kastani Arenal Rakveres, kus fännide ette astuvad Eesti tugevamate meeskondade uuenenud koosseisud ning ees ootab Gert Kullamäe, Alar Varraku ja Andres Sõbra esimene põnev hooajaeelne heitlus. Kaartide segamiseks on turniirile kutsutud konkurentsi pakkuma tugev Soome klubi KTP-Basket.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles