Punased kaardid ja penaltieksimus: Sillamäe alistas põnevas mängus Infoneti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Kabajev (keskel).
Jevgeni Kabajev (keskel). Foto: Erik Prozes / Postimees

Jalgpalli Eesti meistriliiga 30. voorus kindlustas medalikonkurentsis püsimist Sillamäe Kalev, alistades Tallinnas 2:0 FC Infoneti.

Skoori avas 35. minutil Meistriliiga selle hooaja suurim väravakütt Jevgeni Kabajev, kasvatades oma väravasaldo 30ni. Eriti sündmusterohkeks muutus mäng aga viimasel paarikümnel minutil, kui esmalt tõrjus Mihhail Lavrenthev 70. minutil Infoneti ründaja Manucho löödud penalti. 78. minutil jäi Sillamäe kümnekesi, kui punase kaardi teenis vastasmängija viimase kaitsjana maha tõmmanud Mindaugas Bagužis.

Infonet sai ühemehelist enamust nautida aga vaid loetud sekundid, sest väravavaht Maksim Zelentsov mängis karistusalast väljaspool käega ja sai samuti punase kaardi. Kohtumise lõppskoori vormistas lisaminutitel ilusast karistuslöögist Aleksandr Volodin.

Sillamäel on nüüd tabelis 61 punkti, mis jätab nad vaid kahe punkti kaugusele kolmandal kohal olevast Nõmme Kaljust. Samas on Kaljul 30. vooru mäng veel pidamata, homme minnakse vastamisi Paide Linnameeskonnaga. Infonet jätkab 51 punktiga kindlalt viiendana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles