Anierideta mänginud Aue võttis Saksamaal võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri (vasakult teine) ja Hannes Anier (vasakult kolmas) koos meeskonna peatreeneri Tomislav Stipici (vasakul) ning leedulasest tiimikaaslase Arvydas Novikovasega.
Henri (vasakult teine) ja Hannes Anier (vasakult kolmas) koos meeskonna peatreeneri Tomislav Stipici (vasakul) ning leedulasest tiimikaaslase Arvydas Novikovasega. Foto: FC Erzgebirge Aue/Twitter

Saksamaa jalgpalli 2. Bundesligas mängiva Henri ja Hannes Anieri koduklubi FC Erzgebirge Aue võitis 3:0 FC St. Paulit, mis andis klubi uuele peatreenerile Tomislav Stipicile eduka debüüdi.

Teisel septembril vallandas Aue kehvade tulemuste tõttu senise peatreeneri Falko Götzi ning nimetas nädal hiljem ametisse horvaat Stipici, vahendas Soccernet.ee.

2. Bundesligas hooaja esimest võitu jahtinud Aue läks kohtumist 41. minutil juhtima, kui Frank Löning kodumeeskonna ette viis. Teisel poolajal lisasid kaks väravat Rico Benatelli ja Romario Kortzorg. Kumbki Anier meeskonna koosseisu ei kuulunud.

Kuigi Aue täna võitis, jagatakse koos Berliini Unioniga viimast kohta. Unionil on üks mäng varuks, mis peetakse ülehomme RB Leipzigi vastu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles