Vettel: Mercedesed ei ole Singapuris löömatud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Red Bulli vormel-1 tiimi sõitja Sebastian Vettel lausus enne täna sõidetavat Singapuri etappi, et oleks suutnud kvalifikatsioonis käesolevat hooaega ülivõimsalt valitsevatest Mercedestest parem olla, kui poleks ise paari viga teinud.

«Teises sektoris eksisin 11. ja 12. kurvis ning seetõttu ka 13. kurvis. Samuti tuli väike eksimus sisse 16. ja 17. kurvis, see aga tähendab, et 18. ja 19. kurvi minnes ning 21. kurvist väljudes ei ole võimalik enam maksimaalset tulemust saavutada. Pisiasjad, aga need koonduvad ühte lõpptulemusse ning sa ei saa enam sellist pidamist, nagu soovid,» sõnas Vettel ESPNile.

Valitseva maailmameistri sõnul ei ole ta selle hooaja autoga endiselt lõplikult sina peale saanud. «Auto ei tee veel kõike, mida ma tahaksin. Sooviksin täiega sõita, aga see ei ole lihtsalt võimalik. Probleem on survejõu ja tänavuste rehvide kombinatsioonis. Teatud kurvides ei saa ma soovitud kombel sõita,» selgitas Vettel. «Ma ei otsi vabandusi, sest lõppude lõpuks on ju minu asi autost viimane välja võtta, aga meil on veel kõvasti arenguruumi, ehkki asjad liiguvad paremuse suunas,» lausus Vettel, kes alustab tänast Singapuri etappi Lewis Hamiltoni, Nico Rosbergi ja meeskonnakaaslase Daniel Ricciardo järelt neljandalt stardikohalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles