Video: väike tüdruk viskas hinnalise pesapalli minema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hinnalise pesapalli minema visanud väike tüdruk šokeeris oma vanemaid.
Hinnalise pesapalli minema visanud väike tüdruk šokeeris oma vanemaid. Foto: Ekraanitõmmis videost

Erinevate spordimeenete turul liiguvad USAs suured summad ning paljude fännide unistus on staadionil mõni kuulsa mängija löödud pesapall kinni püüda. Ühe perekonna rõõm hinnalise suveniiri üle muutus aga kiirelt šokiks.

New York Yankeesi lööja, superstaar Derek Jeter tõmbab käesoleva hooajaga oma karjäärile joone alla ning sestap on tema löödud pallid kõrges hinnas. Eile pidas Jeter Yankee Stadiumil enam kui 40 000 pealtvaataja ees oma viimase mängu ning üks tema löödud pallidest jõudiski publikusse.

Palli kinni püüdnud pereisa näitas seda uhkelt kõigile ümberolijatele ning poseeris siis palli ja pisitütrega pereemale, kes neist pilti tegi. Lisaks palli väärtusele suveniirina võis pereisa ka juba mõttes dollareid kokku lüüa, sest arvata on, et Jeteri karjääri viimasena löödud pall maksab edaspidi suveniiriküttide seas korralikku hinda.

Seejärel tegi isa aga saatusliku vea, ulatades palli oma teisele väikesele tütrele. Tüdruk tegi palli saades täpselt seda, mida iga tavaline väike laps palliga teeks - viskas selle isa-ema suureks ehmatuseks minema...

Rabatud vanemate jaoks sai lugu siiski õnneliku lõpu, sest ehkki teadmatuses pallipoiss läks nahkkera ühele teisele fännile pakkuma, oli too aumees ning toimetas palli tagasi selle esialgsele püüdjale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles