Skandaal Kanadas: noorte hokimeeskond kutsus peole Playboy-tüdrukud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy jänkuke
Playboy jänkuke Foto: AFP / Scanpix

Kanada noorte hokimeeskond Chicoutimi Sagueneens sattus fännidele korraldatud peo tõttu parajasse skandaali - nimelt otsustati, et peole võiksid vürtsi lisada Playboy-tüdrukud.

Eelmise hooajaga võrreldes on Sagueneensi tänavu vaatamas käinud 7000 inimest vähem, kuna meeskonna tulemused on kehvad. Seega võib mõista, miks just selliste peokülaliste kasuks otsustati, kuid paljudel pereinimestel ajas niisugune plaan närvi püsti.

«Chicoutimi Sagueneensi peoidee jätab väga sandi mulje. Arvate te tõesti, et ma tuleksin sellisele peole koos oma seitsmeaastase tütrega?» kirjutas Montrealis elav mängijate skaut Rick Springhetti Twitteris. «Ei pea olema feminist, et aru saada – see idee on seksistlik ja antud juhul täiesti sobimatu,» lausus telekanalile CBC Chicoutimis elav sotsiaaltöötaja Genevieve Larouche, kelle arvamust kanal küsis.

Klubi turundusjuht Pierre Guillot leidis aga, et probleemi pole. «On ju ilmselge, et kui Beyonce või Shakira või Britney Spears lavale lähevad, on neil seljas lavakostüümid. Playboy mängukaaslased ei tule siia striptiisi tegema, vaid DJdena muusikat mängima. See on muusikaline etendus,» selgitas Guillot CBCle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles