Tartu jättis hooajaeelsel turniiril esikoha koju

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbanki mängijad.
Tartu Bigbanki mängijad. Foto: Margus Ansu

Pühapäeval lõppes Tartus rahvusvaheline võrkpalliturniir Premium7 Cup, mille esikoha jättis koju Tartu Bigbank. Teiseks tuli Soome meister Vammala Lentopallo, kes noppis sarnaselt tartlastele kolmest voorust kaks võidupunkti. Rakvere Võrkpalliklubi ja Riia meeskond teenisid kolmest vastasseisust ühe võidu.

Kahepäevase turniiri sissejuhatuseks kohtusid laupäeval Eesti klubid omavahel, kui Rakvere esindus saavutas 2:1 (-22, 28, 20) ülekaalu valitseva Eesti meistri Tartu üle, vahendab volley.ee. Seejärel teenis kaks võitu Soome parim meeskond Vammala, kes mängis 2:1 (-23, 16, 15) üle Riia ja 3:0 (18, 17, 18) Rakvere võistkonna. Võistluspäeva viimases kohtumises tartlased külalislahkust üles ei näidanud, saavutades Riia võistkonnaga mängides kindla 3:0 (18, 16, 23) võidu.

Pühapäeval pidi Rakvere 1:2 (-12, 21, -22) allavanduma Riia võistkonnale. Turniiri esikohta otsustavas mängus suutis koduvõistkond Bigbank Tartu pärast avageimi kaotust tulemusega 2:1 (-22, 22, 24) üle mängida Vammala Lentopallo. Robert Täht panustas võitu 17 punkti, Kristo Kollo lisas 9 ning Argo Meresaar ja Kevin Soo võrdselt 8 silma. 

Nii Tartu kui Vammala meeskond kogusid kuus punkti, kuid omavahelise vastasseisu paremus tagas esikoha tarlastele. Riia ja Rakvere lõpetasid turniiri kolme silmaga.

Tartlaste peatreener Andrei Ojamets jäi turniiriga kokkuvõttes rahule: «Alustasime väga kehvasti, aga lõpp oli hea. Põlvetrauma tõttu ei saanud kõikides mängudes kaasa teha libero Rait Rikberg ja seega olime sunnitud Denis Sintovit harjumatul positsioonil kasutama. Tänase mängu eest tahan kiita kogu võistkonda, võidu tõid eelkõige meie korralik serv ja kindel vastuvõtt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles