Bengals ja Hunt murdsid Titansi ja Roosi

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (paremal) kohtumises Indianapolis Coltsi vastu
Margus Hunt (paremal) kohtumises Indianapolis Coltsi vastu Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengals ja Karksi-Nuia mees Margus Hunt said jalgpalli liigas NFL hooaja kolmandat võidu, alistades Tennessee Titansi, kelle kooseisus mängis Taebla mees Mihkel Roos 33:7.

Bengals on võimas! Kaitse peatas Titansi ja rünnak tõi oma punktid ära. Tuleb tunnistada, et Bengals on üks parimaid meekondi NFLis! Kolm mängu, kolm võitu!

Margus Hunt sai neljandal veerandajal veidi viga, ajades taga vastaste mängujuhti, lebas paar minutit kunstmurul, kuid tõusis ja läks tiimikaaslaste juurde. Loodetavasti jäi ta terveks. Hundil läheb statistikasse kirja üks vastase mahatõmbamine.

1. veerandaeg:

Bengalsi kaitse peab. Peab sedavõrd, et Titans ei suuda piisavalt lühikest löögiväravat läbi väravaharude saata.

Bengalsi rünnak toimib. Esmalt tõi Mike Nugent löögivärava toel 3 punkti, seejärel toimus midagi kummalist: Mohamed Sanu söötis söötjale Andy Daltonile, kes jooksis touchdowvi. 10:0 Bengalsile!

2. veerandaeg:

Telekommentaatoril jääb üle vaid tunnistada, et Bengals on täiuslikum tiim NFLis.

Kaitse on võimas. Esmalt ei saa Titans taas löögiväravat kirja.

Teiseks teeb Titans oma väravatsoonis vea - Hundil võib sel olla oma osa - ja Bengals saab 2 punkti ning palli.

Bengals väravat järgmise rünnakuga ei saa, kuid Titansi rünnakul lõigatakse pall vahelt ning Giovani Bernard jookseb touchdowni - 19:0!

Ja siis proovib rünnak ilusat ära rikkuda - Andy Daltoni sööt lõigatakse vahelt ning Titansil on lühikeselt maalt väravavõimalus. Ent kus häda suurim, seal kaitse lähim - Bengals lõikab väravaalas söödu vahelt ning Titans on endiselt nullil.

3. veerandaeg:

Bengalsi kaitse on kui graniitmüür - Titans püsib endiselt nullil. Bengals lisas tänu Giovani Bernardi läbimurdele touchdowni ja juhib 26:0!

4. veerandaeg:

Bengals läheb 33:0 juhtima, kuid lubab Titansil saada touchdowni, et asi liiga piinlikuks ei kujuneks.

Enne mängu:

Roosi ülesanne on kaitsta Titansi mängujuhti, kellele Hunt peab kallale minema, kuid mehed mängivad erinevatel äärtel, seega jääb otsene kodusõda ilmselt ära.

Aga jah, Bengalsil on kirjas kaks kaunist võitu ning asjatundjad on meeskonna NFLi edetabelis kergitanud suisa teiseks. Titans omakorda on 20. koha kandis, mis näitab selgelt ära, kumb on täna soosik.

Võidu võtmed on Bengalsi kaitse käes, sest Titansi rünnak, nagu näitas nende eelmine kohtumine Dallas Cowboysiga, mis kaotati 10:26, on kergelt haavatav. Häid läbimurdjaid meeskonnal pole ning kui mängujuht Jake Lockerit piisavalt häirida, ei tee ka too suurt midagi.

Bengalsil peavad palli liigutama eelkõige läbimurdjad Giovani Bernard ja Jeremy Hill, sest Titansi maapealne kaitse on kui rukis, millest kuldid läbi jalutavad – Dallas läbis eelmises mängus maad mööda suisa 220 jardi. Söödumängu suudab Titans vastast paremini häirida. Lisaks vaevab Bengalsi staarpüüdjat A.J. Greeni kerge vigastus, mis tähendab, et tema kolleegid peavad andma endast parima.

Spetsialistid prognoosivad, et Bengals võidab 23:16 või 27:13 või midagi sinnakanti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles