ManU sai 3:1 eduseisust valusa kaotuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel Di Maria (paremal) lõi küll iluvärava, kuid ManU jäi siiski Leicester City'le alla 3:5.
Angel Di Maria (paremal) lõi küll iluvärava, kuid ManU jäi siiski Leicester City'le alla 3:5. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel ei saa kuidagi oma mängu käima Manchester United, kes jäi täna võõrsil 3:5 alla Leicester City’le.

Kohtumine algas ManU jaoks hästi, kui Radamel Falcao söödu lõi 13. minutil peaga väravasse Robin van Persie. 16. minutil lõi tõelise iluvärava Angel Di Maria, kui ta tõstis palli osavalt üle vastaste väravavahi.

17. minutil lõi Leonardo Ulloa ühe värava tagasi. 57. minutil viis Ander Herrera ManU 3:1 juhtima, kuid seejärel lagunesid asjad nende jaoks koost. 62. minutil realiseeris penalti David Nugent, 64. minutil lõi värava Esteban Cambiasso, 79. minutil sai tabamuse kirja Jamie Vardy ja 83. minutil vormistas Ulloa penaltist matši lõppseisu.

ManU on nüüd viie kohtumisega kogunud viis punkti ja tabelis annab see neile 12. koha. Leicester City kerkis kaheksa silmaga kuuendaks. Tabeliliider Chelsea läheb täna võõrsil vastamisi Manchester City’ga.

Teises tänases lõppenud kohtumises alistas West Bromwich Albion võõrsil 1:0 Tottenhami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles