Saksamaa võitis võrkpalli MMil pronksmedali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa mängijad.
Saksamaa mängijad. Foto: fivb.org

Tänavuste võrkpalli maailmameistrivõistluste esimene medalist on selgunud - pronksmedalid kuuluvad Saksamaa meeskonnale, kes oli tänases otsustavas mängus tulemusega 3:0 (21, 24, 23) üle Prantsusmaast.

Erinevalt eilsest poolfinaalist näitas täna jällegi kõrget taset sakslaste punktikahur György Grozer, kes kogus 19 punkti ja ründas igati võimsa 59%-lise resultatiivsusega, vahendab volley.ee. Mõlemad Saksamaa nurgaründajad, Sebastian Schwarz ja Denys Kaliberda kogusid 12 silma.

Prantsusmaa tulemuslikumad oli 12 punkti kogunud Antonin Rouzier ja 11 punkti toonud Earvin Ngapeth. Sakslaste ülekaal väljendus täna eelkõige rünnakul (punktid 45-36), rohkem punkte saadi ka blokis (6-4).

Sakslaste edu taustal on paslik meelde tuletada, et tänavu jaanuaris Ludwigsburgis toimunud MM-valikturniiril kuulus äsjaste medalistidega samasse alagruppi ka Eesti meeskond.

Saksamaa senine parim tulemus pärineb 2010. aastast, kui saavutati kaheksas koht. Kui arvesse võtta ka Saksa DV meeskonna esitlused, siis on parimaks 1970. aastal Bulgaarias võidetud maailmameistri tiitel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles