Vormeliäss sai Singapuri etapil sõidu ajal põletushaavu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Magnussen Singapuri vormel-1 etapil.
Kevin Magnussen Singapuri vormel-1 etapil. Foto: SCANPIX

Singapuri vormel-1 etapil kümnenda koha saavutanud McLareni piloot Kevin Magnussen vajas pärast eilset võistlust arstiabi, kuna ta sai võistluse ajal oma seljale põletushaavu.

Kuumas ja niiskes ilmas peetud Singapuri etapi järel oli Magnussen üks paljudest pilootidest, kes kannatas kurnatuse ja vedelikupuuduse käes, kuid lisaks sai ka tema selg põletada, kirjutab AFP.

«Kõik oli meie jaoks väga raske, kuid vähemalt teenisime selle kõige eest ühe punkti,» sõnas Magnussen. «Midagi oli valesti, kuid ma ei tea mis asi. Minu iste oli väga kuum ja peame seda kontrollima. Ma ei saanud isegi võistluse ajal juua, kuna jook oli tuline.»

«Tegemist oli minu karjääri jooksul kõige raskemalt tulnud punktiga,» lisas ta.

McLareni meeskonna direktori Eric Boullieri sõnul üritas Magnussen end sõidu ajal jahutada, kui ta tõstis kordamööda oma käsi masinast välja, et õhk pääseks varrukate kaudu tema kehani.

MM-sarja üldarvestuses hoiab Magnussen viis etappi enne hooaja lõppu 39 punktiga 12. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles