Räikkönen kirus ebaõnnestumise järel kaasmaalasest vormelipilooti

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna masinad näitasid Singapuri GP-etapil kohati päris head kiirust, kuid kokkuvõttes pidi Kimi Räikkönen ikkagi leppima kaheksanda kohaga. Pärast võistlust oli Räikkönen loomulikult pettunud ja leidis, et tema masina rehvidele mõjus halvasti Williamsi masinate taga sõitmine. Teiste seas oli Räikkönen pahane ka kaasmaalase Valtteri Bottase peale.

«Suurema osa võistlusest jäin ma Williamsite taha kinni. Põhiliselt oli minu ees (Felipe) Massa, kuid lõpus olin (Valtteri) Bottase taga,» sõnas Räikkönen ESPNile. «Arvan, et meie masinal oli veidike rohkem kiirust, kuid nagu näha, siis mul ei õnnestunud neist mööda saada ja seega sõitsin nende taga.»

«Tundub, et teiste taga sõitmine mõjub meie masinatele halvasti ja lõhub kõvasti rehve,» lisas soomlane. «Olin terve sõidu kellegi taga ja rikkusin sellega lõpuks oma masina rehvid täiesti ära. Seega olen väga pettunud.»

Räikkönen tunnistas, et Williamsi masinatest oli nende hea tippkiiruse tõttu raske mööda saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles