Hanno Ellermann ja Elton John Tn lõpetasid MMi 10. kohaga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Ellermann
Hanno Ellermann Foto: Oliwia Chmielsewska

Hanno Ellermann saavutas hobusega Elton John Tn Belgias Zangersheides peetud noorhobuste takistussõidu MMil kümnenda koha.

Viieaastaste hobuste klassis alustas võistlust 231 tiitlipretendenti, kellest finaali pääses 44. Finaal peeti ümberhüpetele kõrgusel kuni 125 sentimeetrit. Puhta sooritusega  põhiparkuuris pääses ümberhüpetele 13 hobust, kelle hulgas ka Elton John Tn ratsanik Hanno Ellermanniga. Ellermannil ja Elton John`il tuli ümberhüpetel maha üks takistus, mis andis neile kokkuvõttes kümnenda koha.

Viieaastaste meistritiitli võitis Hollandi soojavereline ruun Earley, kelle ratsanikuks  on Maikel van Mierlo Hollandist. Hõbemedal kuulus Iiri sporthobuse märale Art Ginger Pop rootslanna Angelica Augustssoniga sadulas ning pronks avalikustamata tõuga ruunale Cool Clarimo koos Brasiilia takistussõitja Marlon Modolo Zanotelliga.

Belgias peetud takistussõidu noorhobuste MMil osalesid Eestist ka Gunnar Klettenberg ja Tarmo Kutsar, kes oma noorhobustega paraku finaali ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles